07. juni 2021
3.klasse på overnattingstur til 4H-hytta

Hurra vi har vært på overnattingstur! Vi hadde det veldig artig.

Vi lekte gjemsel rundt hytta. Vi fant elgspor, elgbæsj og frosk.
Vi sov alle sammen inni hytta. Vi måtte gå på do på utedo. Noen syntes den stinket.
Om kvelden hadde vi Full Fræs sammen med Tony og så fikk vi vannmelon av han. Så grilla vi pølser og popcorn.

Vi måtte pusse tennene i en bekk.
Om morgenen gikk forbi skytebanen og innover Hersetmarka. Der spiste vi boller og vi vasset i en bekk.
Noen syntes det var litt skummelt å sove i hytta, noen snorket, noen snakket i søvne og andre syntes det var kjempeartig å sove i hytta.

Hilsen 3. klasse

7.klasses bidrag til turglede på Nesna

Vi i 7.klasse har vært på oppdrag i Nesnalia. Vi ønsket å bidra til økt turglede og trivsel for Nesnas befolkning.

Vi har pyntet stien opp til Utsikten med fine steiner. Her har dere en liten smakebit på det vi har gjort.

Resten må dere ut å oppleve på egenhånd.

God tur ønskes fra oss i 7.klasse!

Majestetisk lunsj!

I uke 21 var 6.klasse på fjelltur i et nydelig vær. Turen gikk fra skolen til kasse 2 via utsikten. Etter en liten pause fulgte vi kjølen bort til Majesteten, hvor vi spiste lunsj til Nesnas kanskje vakreste utsikt.

Alle var skjønt enige om at dette var årets beste matpause. Turen videre gikk ned mot Sandnes og ble avsluttet i Bjørndalen. En fantastisk fin tur som anbefales på det sterkeste.

Majestetisk hilsen fra 6.klasse

4.klasse på Tomma-tur!

4.klasse syklet 3,8 mil tur/retur til Finnvikdalen, Tomma. Vi benyttet oss av stedsbassert læring ved å besøke kapellet, oljedepotet og vikinggrav.

I tillegg var vi opp i Svarthellern. Det ble tid til bading, grilling og sosialt samvær. Det var litt kaldt og rått på natta, og fuglene var aktiv hele natta.

Klassen syklet så fort på returen, at vi rakk å dra innom den idylliske Abelonevika.

En super tur!