Foresatt

Visma Flyt Skole

Nesna skole har fra høsten 2018 tatt i bruk det skoleadministrative systemet Visma Flyt Skole (VFS). Denne løsningen hjelper skolen med organisering og dokumentasjon av skoledriften i tillegg til kommunikasjon med elever og foresatte. Alle foresatte kan logge inn på VFS og få oversikt over relevant informasjon om sitt barn. Foresatte kan sende og motta informasjon ("meldinger") fra skolen, gi samtykker og mye mer. Brukerveiledning finner du her: Brukerveiledning VFS for foresatte.

Foresatte kan få hjelp til bruk av VFS ved å kontakte elevens kontaktlærer eller ved å kontakte inspektør Magnus Orheim (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.).

Min skole - Foresatt app

Nesna skole tilbyr de foresatte en lettvint app for de aller viktigste funksjonene fra Visma Flyt Skole. Les mer om funksjonene til appen i denne artikkelen.

Last modified on torsdag, 17 januar 2019 19:15

Brukerveiledninger - foresatte