tirsdag, 02 juni 2020 07:12

Nå har vi vært gjennom oppstart og ca tre uker med tilnærmet full drift ved skolen. Vi vender sakte, men sikkert tilbake til det vi ser kan minne om normale dager. Det er fortsatt en del regler og rutiner som gjelder, og for alles sikkerhet ber vi om at dere leser gjennom de nye smittevernveilederne dere finner under her.

fredag, 17 april 2020 17:36

Til alle foresatte. Vi på Nesna skole arbeider for tiden med å kunne gi et godt hjemmeundervisningstilbud til alle våre elever og ivareta elever som inngår under tilsynsordning ved udir.no sine retningslinjer.

onsdag, 08 april 2020 09:11

I en pressekonferanse 07.04.20 informerte myndighetene om at skolene fortsatt der stengt frem til 27. April. Heretter blir skolen gradvis åpnet, med de yngste først (1-4. klasse).

tirsdag, 24 mars 2020 11:11

Helsestasjonen, skolehelsetjenesten og helsestasjon for ungdom er for tiden stengt grunnet smittesituasjonen med Corona.

mandag, 16 mars 2020 13:01

Da er vi i gang med en ganske så ny hverdag – for alle sammen. Elevene skal nå ha fått et opplegg/plan som de skal jobbe med denne uken. Lærerne skal også ha vært i kontakt med ‘sine’ foreldre, gjort avtaler om henting og bringing av bøker og oppgaver mm. Alt etter hvordan behovet har sett ut. Ledelsen jobber nå med å få opp et system som skal sikre at elevenes underveisvurdering blir ivaretatt i denne perioden.