Min skole - app for foresatte

Nesna skole har tatt i bruk appen "Min skole".

Appen vil gjøre det enda enklere for både skolen og hjemmet å holde oversikten. Appen fungerer som en digital meldingsbok. Du kan bruke denne appen til å kontakte skolen og lese meldinger og dokumenter som skolen har sendt til deg. Appen gjør det enkelt for deg å varsle skolen når barnet ditt skal være borte. Senere vil appen i tillegg utvides med flere funksjoner som timeplanvisning – det viktigste samlet på ett sted.

Effektiv kommunikasjon med skolen

Foreldrene har oversikt over sitt eller sine barn og muligheten til å enkelt kommunisere med skolen via den intuitive appen. Man ser også om meldingen er lest i samtaleloggen slik at du alltid kan være trygg på at beskjeden har kommet frem, selv i en hektisk hverdag.

Enkel fraværsregistrering

Registrering av fravær i appen er enkelt og effektivt, og forenkler hverdagen for både skolen og de foresatte. Du kan registrere heldagsfravær eller timefravær for ditt barn, samt legge inn merknader rundt hva det gjelder. Appen viser også en status på om fraværet er sett eller ikke slik at man alltid har full kontroll.
Du kan varsle fravær så snart du blir oppmerksom på det (f.eks ved innkalling til tannlege osv). Alt fravær bør varsles på forhånd, slik at skolen er oppmerksom på hvorfor ditt barn ikke møter på skolen.

Det viktigste samlet på ett sted

Appen Min skole vil selvsagt være tilgjengelig for alle smarttelefoner og vil kunne lastes ned i App Store, Google Play eller Microsoft Store (søk etter "Min skole" fra Visma).
Autentisering gjøres første gang via Idporten, de neste gangene, med enten egendefinert kode eller fingeravtrykk. Bank ID med mobil vil bli tilgjengelig senere.

Alle meldinger i appen vil fremdeles samles på meldingsfane til eleven i Visma Flyt Skole og bli overført automatisk til kommunens arkivsystem ved skoleårets slutt.

foresattappDet er lett å holde oversikt over uleste meldinger for hvert barn.

foresattappVed å velge "ulest" kan du enkelt vise alle meldingene du ikke har lest enda.

foresattappDu kan se når en melding er sendt av deg, og dessuten når skolen leste meldingen.

4Du kan angi klokkeslett for fraværet, når eleven skal være borte bare deler av skoledagen.

5Du kan markere heldags fravær. Du kan også se om fraværsvarselet ditt er lest.

Last modified on mandag, 14 januar 2019 11:03

Brukerveiledninger - foresatte